Detachering + Werving & Selectie + Deta-vast

Knelpunten binnen je organisatie? Zijn er grote achterstanden? Is er een vacature die je maar niet vervuld krijgt? Is het zover dat de flexibele schil enkele weken of enkele maanden wat dikker moet? Staat er een project op stapel, dat nog niet (geheel) bemand is? Tijdelijk een unit- of teammanager nodig? Of een gevolmachtigd agent? Een feitelijk leider? Een kantoordirecteur? Het zijn voorbeelden waarbij wij als in de verzekeringsbranche gespecialiseerd detacheringsbedrijf uitkomst bieden.

Vacatures vast invullen? Daarbij komt onze expertise, ons uitgebreide netwerk, onze dienstverlening ook van pas. Dan is er sprake van werving & selectie.

En toegegeven, onze detacheringskrachten doen zo goed hun werk, dat een bedoelde tijdelijke invulling soms een vaste invulling wordt. Er zijn verschillende 'deta-vast' oplossingen mogelijk.

Aanvragen

Kunnen we je met detachering helpen, stuur ons dan een e-mail aan detachering@reflexpersoneel.nl
Als je je naam en telefoonnummer mailt, eventueel aangevuld met een opdrachtomschrijving, nemen we per omgaande contact met je op.

Kunnen we je met werving & selectie van dienst zijn, e-mail ons dan naar vacature@reflexpersoneel.nl
Als je je naam en telefoonnummer mailt, eventueel aangevuld met een omschrijving van de in te vullen functie, nemen we per omgaande contact met je op.

Wil je een tekst voor een vacature van jouw bedrijf op onze site publiceren, maar verder zelf alles afhandelen, dat kan ook. Het plaatsen van een vacature-advertentie op onze website kost 95 euro per maand (inclusief aanmaakkosten; exclusief BTW, inclusief doorplaatsen op lokale vacaturesite van NederlandHeeftWerk). Mail je tekst dan naar personeelsadvertentie@reflexpersoneel.nl

Wil je vrijblijvende informatie over de dienstverlening die we hier hebben omschreven of kunnen we mogelijk iets anders voor je betekenen? Bel ons gerust. Dat kan op het algemene nummer 010-4111121. Of rechtstreeks met Martin Hesselberth, 06-83565990, of Jan Schrijver, 06-83563025.

Recente nieuwsartikelen
01-03-2018
ReFlex Personeel BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.