Detachering + Werving & Selectie + Deta-vast

Knelpunten binnen je organisatie? Zijn er grote achterstanden? Is er een vacature die je maar niet vervuld krijgt? Is het zover dat de flexibele schil enkele weken of enkele maanden wat dikker moet? Staat er een project op stapel, dat nog niet (geheel) bemand is? Tijdelijk een unit- of teammanager nodig? Of een gevolmachtigd agent? Een feitelijk leider? Een kantoordirecteur? Het zijn voorbeelden waarbij wij als in de verzekeringsbranche gespecialiseerd detacheringsbedrijf uitkomst bieden.

Vacatures vast invullen? Daarbij komt onze expertise, ons uitgebreide netwerk, onze dienstverlening ook van pas. Dan is er sprake van werving & selectie.

En toegegeven, onze detacheringskrachten doen zo goed hun werk, dat een bedoelde tijdelijke invulling soms een vaste invulling wordt. Er zijn verschillende ‘deta-vast’ oplossingen mogelijk.

Aanvragen

Kunnen we je met detachering helpen, stuur ons dan een e-mail aan info@reflexpersoneel.nl
Als je je naam en telefoonnummer mailt, eventueel aangevuld met een opdrachtomschrijving, nemen we per omgaande contact met je op.

Kunnen we je met werving & selectie van dienst zijn, e-mail ons dan naar info@reflexpersoneel.nl
Als je je naam en telefoonnummer mailt, eventueel aangevuld met een omschrijving van de in te vullen functie, nemen we per omgaande contact met je op.

Wil je vrijblijvende informatie over de dienstverlening die we hier hebben omschreven of kunnen we mogelijk iets anders voor je betekenen? Bel ons gerust. Dat kan op het algemene nummer 010-4111121.

Detachering + Werving & Selectie + Deta-vast

De zekerheid van kwaliteit

Jaren
ervaring

Groot
netwerk

100%
garantie

Altijd
bereikbaar

Beste
prijs

Snel
resultaat

Tevreden
klanten

Monitoring

Oplossing voor uw personeelstekorten

Er zijn grote personeelstekorten in de financiële branche. Het vinden van de juiste medewerkers in bezit van WFT diploma’s is een hele opgave.

  • Verzekeringsprofessionals

  • Financiële professionals

  • WFT gecertificeerde medewerkers

  • Detachering

  • Werving & Selectie

  • Deta-Vast

Neem contact op

Wij helpen met het vinden van goed personeel. WFT gecertificeerde medewerkers via detachering, werving & selectie of deta-vast.

Maak een afspraak
Bel ons
Bezoek ons
Stuur een e-mail