Schrijf je in!

Solliciteer gemakkelijk met jouw profiel op onze meest actuele vacatures

Direct inschrijven

Inloggen kandidaten

Snel zoeken

Verzekering Vacatures

ReFlex Personeel is gespecialiseerd in werving & selectie en detachering van verzekeringsprofessionals zoals: schadebehandelaars, letselschadejuristen, acceptanten, commercieel / administratief medewerkers, gevolmachtigd agenten, teamleiders, interimmanagers, back office medewerkers, front office medewerkers, projectmedewerkers, pensioendeskundigen, hypotheekadviseurs, assurantieadviseurs binnendienst, accountmanagers / adviseurs buitendienst, intern specialisten verzekeren. 

Voor vacatures van opdrachtgevers in de verzekeringsbranche zoeken wij medewerkers om daar in dienst te treden. We spreken dan van werving & selectie. Wij ontvangen onze beloning van de opdrachtgever. Voor de kandidaat zijn er geen kosten aan onze werving- & selectiediensten verbonden.

Voor detachering werken wij met eigen medewerkers, die bij ons in loondienst zijn. Deze verzekeringsprofessionals zijn minimaal Wft-proof voor Basis en Schade. Ook beschikken we voor detachering over een uitgebreid netwerk van ervaren gediplomeerde freelancers.

Opdrachtgevers zowel voor ons in verzekeringsfuncties gespecialiseerd werving- & selectiebureau als voor ons in assurantiewerk gespecialiseerd detacheringsbedrijf zijn verzekeringsmaatschappijen, verzekeraars, assuradeuren, volmachtbedrijven, banken, pensioenfondsen, assurantieserviceproviders, assurantiekantoren / intermediairs / financieel adviesbureaus, makelaars in assurantiën, schadebehandelingsbureaus, afdelingen riskmanagement.

Inloggen voor kandidaten

Ambitie

ReFlex Personeel wil de komende jaren gezond groeien, in detachering en werving & selectie, gespecialiseerd in verzekeringsvacatures.
Kernwaarden zijn betrouwbaar, maatschappelijk verantwoord, transparant, ontwikkelingsgericht, kostenbewust.

Bij elk gesprek met een kandidaat willen wij hem of haar verder helpen bij zijn of haar ontwikkeling in de assurantiebranche. Ook als uit het gesprek blijkt dat een vacature niet passend is of dat er niet direct een concrete aanvraag passend is, willen wij de kandidaat verder helpen bij zijn of haar loopbaan in de assurantiebranche. Zodanig dat elke kandidaat met kennis van verzekeringen en ervaring in de assurantiebranche altijd zijn of haar voordeel doet met een gesprek. Wij leren van elk gesprek met iedere verzekeringsman/vrouw, vice versa willen wij dat elke gesprekspartner wijzer wordt van ons.

Onze medewerkers zijn verzekeringsprofessionals mét vakkennis en ruime verzekeringsbranche-ervaring. Ze zijn integer, flexibel, betrokken, enthousiast, gedreven, resultaat- en klantgericht, professioneel, creatief, collegiaal, zelfstandig en zelfbewust. Ze zijn trots op wat ze doen. Onze medewerkers en onze klanten zijn voortdurend in ontwikkeling. En wij maken dat altijd mogelijk. Door onze klanten van tijdelijke krachten te voorzien - onze 'plug & play verzekeringsprofessionals'-  én door onze opdrachtgevers te helpen bij het invullen van hun verzekeringsvacatures, waarbij wij zowel de klant als de kandidaat optimaal informeren, met het aan beide kanten in acht nemen van de vertrouwelijkheid van de informatie.

 

ReFlex Personeel BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.