Op zoek naar verzekering vacatures?

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan, opdracht of project in de verzekeringsbranche? Dan zoekt ReFlex Personeel JOU!

ReFlex Personeel detacheert verzekeringsprofessionals in de assurantiebranche en voert werving & selectie uit voor verzekeringsfuncties voor opdrachtgevers in de verzekeringsbranche.
Onze opdrachtgevers zijn verzekeringsmaatschappijen, volmachtbedrijven, banken, serviceproviders, assurantiekantoren, makelaars in assurantiën, schadebehandelingsbureaus, afdelingen riskmanagement.

Als detacheringsbedrijf vervullen we bij deze assurantiebedrijven uiteenlopende functies op tijdelijke basis. Bijvoorbeeld wegens nog niet vervulde vacatures, piekbelastingen, achterstanden, projecten, marketingacties, vervanging i.v.m. ziekte of zwangerschapsverlof, etc.

Als werving- & selectiebureau zoeken we voor assurantievacatures van onze opdrachtgevers medewerkers om daar in dienst te treden. Tegenwoordig begint dat meestal met een zevenmaandscontract of jaarcontract.

Je hebt kennis en ervaring. Nieuwe baan in loondienst, nieuwe opdracht als zzp'er

Voor verzekeringsprofessionals met kennis en ervaring kunnen de redenen en uitgangspunten voor het vinden van een nieuwe werkomgeving zeer uiteenlopend zijn. Maar door onze langjarige branche-ervaring en ons zeer uitgebreide relatienetwerk hebben wij altijd genoeg mogelijkheden in huis om hierop een passend antwoord te geven en de ‘juiste’ functie of werkomgeving te vinden.

Wil jij je loopbaan voortzetten in loondienst? Wij kunnen je detacheren bij een van onze opdrachtgevers. Of je kunt in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers. Stuur ons je c.v. en we nemen altijd contact met je op.

Ook freelancers bieden wij de mogelijkheid zich via ReFlex Personeel te laten detacheren; zij kunnen rekenen op onze professionele opdrachtacquisitie, transparante calculatie, heldere afspraken en uitstekende betalingsvoorwaarden. We maken graag persoonlijk kennis met je.

Heb je altijd in loondienst gewerkt, maar wil je weten of zzp'en iets voor jou zou kunnen zijn? Maak gerust een afspraak met ons om geheel vrijblijvend daarover te klankborden.

Privacy

Onder deze link vind je onze Privacyverlaring.

Geïnteresseerd?

Bekijk onze verzekering vacatures en solliciteer! Ben je al ingeschreven? Log dan in op onze website en solliciteer gemakkelijk met jouw profiel. Of schrijf je nu bij ons in! Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen voor het maken van een afspraak, 010-4111121, of mobiel Jan Schrijver 06-83563025 of Martin Hesselberth 06-83565990.
Wij houden van korte lijnen, snelle procedures.

ReFlex Personeel BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.