Wij zeggen niet.
Wij doen.

Wat ons betreft is er weinig mis met de Rotterdamse mentaliteit van aanpakken. Niet lullen maar poetsen.

Lees ons verhaal

Specialist in verzekering vacatures

Voor vacatures van opdrachtgevers in de verzekeringsbranche zoeken wij medewerkers om daar in dienst te treden. We spreken dan van werving & selectie. Wij ontvangen onze beloning van de opdrachtgever. Voor de kandidaat zijn er geen kosten aan onze werving- & selectiediensten verbonden.

Voor detachering werken wij met eigen medewerkers, die bij ons in loondienst zijn. Deze verzekeringsprofessionals zijn minimaal Wft-proof voor Basis en Schade. Ook beschikken we voor detachering over een uitgebreid netwerk van ervaren gediplomeerde freelancers.

Opdrachtgevers zowel voor ons in verzekeringsfuncties gespecialiseerd werving- & selectiebureau als voor ons in assurantiewerk gespecialiseerd detacheringsbedrijf zijn verzekeringsmaatschappijen, verzekeraars, assuradeuren, volmachtbedrijven, banken, pensioenfondsen, assurantieserviceproviders, assurantiekantoren / intermediairs / financieel adviesbureaus, makelaars in assurantiën, schadebehandelingsbureaus, afdelingen riskmanagement.

Onze geschiedenis

Onze geschiedenis gaat terug tot het jaar 2008. De wereld zag er toen iets anders uit. 

Lees ons verhaal

2008 – Onze oprichting

ReFlex wordt opgericht als “Risk ReFlex” door onze moeder, RISK Verzekeringen uit Nieuwegein. Risk ReFlex is opgericht met als doel het detacheren van professionals in de financiële branche.

Lees verder: Overname door FlexForum

2013 – Overname door FlexForum

FlexForum, eigendom van Jan Schrijver en Martin Hesselberth (beiden oud-directeur en oud-aandeelhouder van Nova Dia) nemen een belang van 75% in Risk ReFlex en veranderen de naam van het bedrijf in ReFlex Personeel. 

Het resterende belang van 25% blijft in handen van RISK Ventures, de participatiemaatschappij van RISK uit Nieuwegein.

Lees verder: Overname door De Vacature Makelaar

2019 – Overname door De Vacature Makelaar

Met terugwerkende kracht worden op 1 januari 2019 de aandelen van ReFlex Personeel overgenomen door De Vacature Makelaar uit Wormerveer.

Op 27 mei 2019 wordt aangekondigd dat Aegon een belang van 25% in RISK Verzekeringen heeft genomen. RISK Verzekeringen kan zich hiermee richten op een versnelde groei en innovatie. De activiteiten van ReFlex Personeel vormden geen kernactiviteit van RISK Verzekeringen.

Met de overname van de activiteiten van ReFlex Personeel door De Vacature Makelaar krijgt De Vacature Makelaar een sterke voet aan de grond binnen de markt van detachering van financiële professionals.

Neem contact met ons op