Werving & Selectie verzekeringen

Werving & Selectie

Ben je als bedrijf op zoek naar een permanente invulling van een bepaalde vacature? ReFlex Personeel neemt je graag een hoop werk uit handen. Hierbij wordt binnen het speelveld van “vraag en aanbod” gestreefd naar een perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat, waarbij ook wordt gekeken naar de praktische kant van de functie en de hiervoor benodigde competenties en skills.
Kunnen we je van dienst zijn met het invullen van een vacture? Mail ons naar vacature@reflexpersoneel.nl en we nemen onmiddellijk contact met je op.

Reflex Personeel is een gespecialiseerd werving- & selectiebureau voor de verzekeringsbranche. Wij brengen als werving- & selectiebureau werkgevers in de verzekeringsbranche in contact met assurantiemedewerkers die passen in de desbetreffende verzekering vacature en die passen bij het zoekende assurantiebedrijf (assurantiekantoor / financieel adviesbureau / intermediair of verzekeringsmaatschappij / verzekeraar / volmachtbedrijf / assuradeur of serviceprovider of bank). Als gespecialiseerd werving- & selectiebureau voor de verzekeringsbranche kunnen wij als geen ander de match maken tussen de werkgevers in de verzekeringsbranche en de kandidaten voor assurantiefuncties.

Het is onze missie om enerzijds het assurantiebedrijf met de verzekering vacature én anderzijds de ervaren assurantiemedewerker die kandidaat is voor de desbetreffende verzekering vacature zo volledig mogelijk adequaat te informeren over de (on)mogelijkheden van de desbetreffende verzekering vacature respectievelijk kandidaat medewerker. Kortom, onze recruitment dienstverlening als gespecialiseerd werving- & selectiebureau voor de assurantiebranche, heeft veel weg van een Verzekering. Zowel de werkgever die de verzekering vacature heeft, als de verzekeringsprofessional die een nieuwe baan zoekt in de verzekeringsbranche, is verzekerd van een professionele begeleiding.

Terug naar ons diensten overzicht

Tarief Werving & Selectie

Wij werken op basis van 'no cure, no pay'.
In de honorering die wij hanteren, hebben wij het risico voor de opdrachtgever gespreid.
Het honorarium bestaat uit drie delen.

  1. Na ondertekening, bij aanvang van de arbeidsovereenkomst, brengen wij een honorarium in rekening van 5% van één bruto jaarsalaris. Vakantiegeld en vaste dertiende maand worden meegerekend. Bonussen en alle andere extra vergoedingen worden niet meegerekend.
  2. Bij voortzetting van de arbeidsovereenkomst na de proeftijd, brengen wij een honorarium in rekening van 5% van één bruto jaarsalaris. Vakantiegeld en vaste dertiende maand worden meegerekend. Bonussen en alle andere extra vergoedingen worden niet meegerekend.
  3. Bij voortzetting van de arbeidsovereenkomst na het eerste contract, brengen wij een honorarium in rekening van 5% van één bruto jaarsalaris. Vakantiegeld en vaste dertiende maand worden meegerekend. Bonussen en alle andere extra vergoedingen worden niet meegerekend. (Het eerste contract kan zijn bijvoorbeeld voor zeven maanden, voor een jaar.) (Indien bij aanvang direct sprake is van een contract voor onbepaalde tijd, of indien een eerste contract langer dan een jaar is, dan wordt de derde termijn in rekening gebracht indien een medewerker een jaar na aanvang van de arbeidsovereenkomst daadwerkelijk nog in dienst is.)

Over genoemde honoraria wordt 21% btw berekend.

Werving- & Selectieproces uitbesteden

Het is mogelijk ons team in te schakelen om voor een bedrijf het gehele werving & selectie proces uit te voeren dan wel delen hiervan. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek brengen we daartoe eerst de specifieke behoefte van het bedrijf in kaart, definiëren we het project en brengen we een maatwerkofferte uit. Interesse? Mail ons naar uitbesteden@reflexpersoneel.nl en we nemen onmiddellijk contact met je op.

Schrijven van personeelsadvertenties

We ondersteunen je graag met het schrijven van personeelsadvertenties of met andere teksten, bijvoorbeeld persberichten of webteksten. Daarvoor geldt een uurtarief van 125,- (excl. btw). Kun je goede tekst gebruiken? Of heb je al een tekst maar wil je die laten lezen of redigeren?  Mail naar schrijver@reflexpersoneel.nl en wij nemen onmiddellijk contact met je op.

Opdrachten van meer dan acht uur per maand, prijs op aanvraag.

Recente nieuwsartikelen
01-03-2018
ReFlex Personeel BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.